Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este foarte bine structurat si explicat. notiuni8le si aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate. Comunicare foarte buna cu domnisoara profesoara abordand o modalitate de predare a informatiilor foarte practica. (D.A. - Curs Excel avansat)(964)
Continutul cursului este interesant, cu aplicatii practice, foarte util. Aplicatiile practice au fost suficiente, m-au ajutat la job si mi-au usurat munca. Domnisoara profesoara dispune de reale abilitati in ceea ce priveste comunicarea si explica pe intelesul tuturor. Are vocatie de profesor.
Am ales aceasta scoala datorita promptitudinii cu care am primit raspunsul la solicitarea mea si atitudinea proclient a angajatorilor. (B.A. - Curs Excel avansat)(963)
Continutul cursului este bine structurat si abordeaza in treaga arie in domeniul salarizarii.
Am ales aceasta scoala datorita modalitatii de prezentare a cursului pe pagina de internet. (S.A. - Curs Inspector salarii)(962)
Continutul cursului este foarte complex si foarte bun. Au fost atinse toate subiectele importante. Am urmat si cursul de Inspector resurse umane si am asteptat sa inceapa acest curs pentru ca mi-a placut modalitatea de predare a doamnei profesoare. (S.A. - Curs Inspector salarii)(961)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Chiar daca am absolvit cursul de Inspector resurse umane, tot am invatat multe notiuni foarte importante. (M.A. - Curs Inspector salarii)(960)
Continutul cursului este foarte complex si se bazeaza foarte mult pe practica, dar cu explicatii teoretice foarte bine detaliate. modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost eficienta pentru un curs cu atat de multa informatie in timp asa scurt. (D.D. - Curs Inspector salarii)(959)
Am apreciat foarte mult continutul practic al cursului. Modalitatea de predare a fost foarte buna. faptul ca s-a mers pe exemple practice, m-a facut sa raman cu multa informatie. Consider ca am comunicat destul de bine cu doamna profesoara si toti cursantii am reusit sa adresam si sa ridicam toate problemele legate de curs. (D.E. - Curs Inspector salarii)(958)
Continutul cursului foarte util, indiferent daca se doreste sau nu sa se lucreze in domeniu.
Am urmat cursul de inspector resurse umane si mi-a placut cum s-a predat. Este singura scoala de acest gen care a pus la dispozitie un curs de salarizare. (D.A. - Curs Inspector salarii)(957)
Continutul cursului este foarte complex si cred ca ma va ajuta mult in activitatea mea zilnica. toate notiunile au fost explicate foarte bine. Doamna profesoara este foarte bine pregatita; nu sunt probleme care trec fara sa fie explicate. Comunicarea cu doamna profesoara este excelenta, acesta fiind si motivul pentru care am venit la curs. Am absolvit cursul de Inspector resurse umane tot cu doamna profesoara. (A.F. - Curs Inspector salarii)(956)
Un curs destul de stufos, dar bine structurat si predat.
Am mai urmat un curs tot la Absolute School anul trecut, acesta fiind principalul motiv pentru care am ales tot aceasta scoala. (T.D. - Curs Inspector resurse umane)(955)
Consider ca acest curs a acoperit cu prisosinta aria de interes a unui viitor Inspector de resurse umane.
Am apreciat dedicarea, profesionalismul si implicarea totala a doamnei profesoare, comunicarea cu dansa a fost deschisa si destinsa. (S.N. - Curs Inspector resurse umane)(954)
Continutul cursului este bine structurat, cuprinzand informatii de actualitate. Cursul a acoperit toate aspectele legate de resursele umane. S-au facut foarte multe aplicatii practice la fiecare etapa a cursului. (P.A. - Curs Inspector resurse umane)(953)
Cursul este bine structurat, complet si actualizat.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna fiind o persoana deschisa, sociabila. (M.R. - Curs Inspector resurse umane)(952)
Cursul a fost scurt si la obiect. Aplicatiile practice au fost mai mult decat explicate si pe intelesul tuturor. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna; este un psiholog si sociolog EXCEPTIONAL. (I.R. - Curs Inspector resurse umane)(951)
Cursul a avut un continut detaliat si structurat foarte bine chiar si pentru cei care nu au cunostinte in domeniul acesta (categorie in care ma incadram si eu). Aplicatiile practice au fost bine prezentate astfel incat sa nu ramana nimeni care sa nu stie sa le faca. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost excelenta. (G.I. - Curs Inspector resurse umane)(950)
Continutul cursului prezinta pe intelesul tuturor legea 53/2003. Toate subiectele din programa au fost tratate cu seriozitate, detaliat si explicite, informatiile fiind explicite, clare, coerente. (G.S. - Curs Inspector resurse umane)(949)
Cursul mi s-a parut cuprinzator, cu notiuni bine explicate, in detaliu. Aplicatiile au fost bine explicate si variate pentru a ne putea insusi cat mai bine notiunile noi.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta, dansa dand dovada de amabilitate si raspuns la toate intrebarile avute.
Am ales aceasta scoala deoarece exista acreditare pentru cursul de Inspector Resurse Umane si site-ul scolii este foarte bine structurat oferind multe informatii. (D.A. - Curs Inspector resurse umane)(948)
Continutul cursului a fost foarte explicit, cu teorie + aplicarea ei practica, ceea ce cu siguranta ne va ajuta in job.
Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si foarte bine explicate.
Site-ul scolii este bine structurat si continuturile lui m-au facut sa inteleg buna organizare a scolii. (C.M. - Curs Inspector resurse umane)(947)
Cursul este bine structurat si prezentat. Modalitatea de predare a fost eficienta, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (C.T. - Curs Inspector resurse umane)(946)
Continutul cursului este actualizat. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost pe intelesul cursantilor, comunicarea cu aceasta fiind foarte buna, constructiva. (B.E. - Curs Inspector resurse umane)(945)
Continutul cursului este foarte bine structurat, cu informatii pertinente. programa de curs a fost suficient de detaliata, iar aplicatiile au fost foarte bine explicate, modalitatea de predare si comunicarea cu doamna profesoara fiind excelenta. (B.S. - Curs Inspector resurse umane)(944)
Continutul cursului este foarte informativ, amplu, la obiect, ceea ce ma ajuta sa invat ceva pentru viitor. Comunicarea cu doamna profesoara m-a impresionat, deoarece este o doamna foarte deschisa, comunicarea facandu-se mai bine. (B.D. - Curs Inspector resurse umane)(943)
Este un curs complex, foarte bine organizat, cu multe aplicatii practice ceea ce ne este foarte util, iar comunicarea cu dna profesoara a fost extraordinara.S-o tineti tot asa si la mai mare ! (M.T. - Curs Inspector resurse umane)(940)
multumiri doamnei profesoare pentru modul de predare,intelegere si explicare.din pacate intalnim mai rar oameni cu har si daruire in ceea ce fac.sunt foarte multumita.Am emotii foarte mari pentru examen. (S.R. - Curs Inspector resurse umane)(939)
Multumesc d-nei profesoare care m-a facut sa inteleg ca niciodata nu-i tarziu sa mai inveti inca ceva, cursul facut cu dansa m-a captivat iar la examenul de la ITM am luat din prima cu 8,05 chiar la 50 ani . Multumesc inca o data si o felicit pentru felul cum se face ascultata si inteleasa. Mazilu Cornelia (grupa din februarie de la 8-12 ) (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(938)
Daca ar fi sa dau o nota pentru modalitatea de predare, aceea ar putea fi doar 10 cu felicitari. (M.D. - Curs Operare PC)(726)
Cursul a fost complex, complet si la obiect. Toate notiunile au fost suficient detaliate, iar aplicatiile au fost destul de numeroase si foarte bine explicate. Doamna profesoara este un excelent pedagog, modalitatea de predare fiind de exceptie avand in vedere claritatea si exactitatea cu care au fost predate informatiile. (V.G. - Curs Inspector salarii)(725)
Cursul a continut informatii utile si la obiect. Toate subiectele au fost foarte bine structurate si explicate, modul de predare fiind peste asteptari. (G.P. - Curs Inspector salarii)(724)
Continutul cursului este destul de concentrat, acopera toate problemele legate de calculul salarial. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate si suficiente.
Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost foarte concisa, coerenta, foarte buna. Este primul curs pe care l-am facut in ultimii 10 ani si care mi-a atras atentia 100%. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (M.E. - Curs Inspector salarii)(723)
Cursul a avut un continut bogat in informatii si aplicatii. Au fost tratate detaliat toate notiunile si s-a insistat asupra celor cu nelamuriri. Modalitate de predare buna, detaliindu-se mai intai parte teoretica, apoi cea practica. (F.A. - Curs Inspector salarii)(722)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42