Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
SISTEMUL COMPLET DE SUPORT DE CURS, APARATURA ELECTRONICA SI SUPORTUL DIDACTIC SUNT ESENTIALE IN URMAREA ACESTUI CURS. (V.P. - Curs Contabilitate primara)(4433)
Un curs foarte util. D-na profesoara este exceptionala. Ar fi nemaipomenit daca s-ar organiza si cursuri pentru B2. Sper sa mai existe doritori si sa-si exprime acceptul. (A.T. - Curs germana)(4432)
continutul cursului este foarte variat, raspunzand pe deplin asteptarilor mele, fiecare curs a adus ceva nou, invatand lucruri practice dupa fiecare sedinta. Profesorul a asistat fiecare participant in realizarea exercitiilor, asigurandu-se ca toti cursantii inteleg pasii urmati. (O.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4431)
cursul de grafica a fost mult peste asteptati, fiind un curs de incepatori ma asteptam sa dobandesc doar cateva notiuni de baza, dara fost extrem de televand si folositor. (D.A. - Curs Grafica InDesign)(4430)
Continutul cursului de Inspector resurse umane este foarte explicit, modalitatea de prezentare a informatiilor a fost la obiect, comunicarea cu profesorul a fost la nivel ridicat. Profesorul a dovedit o pregatire exceptionala si a depasit cu mult asteptarile mele in ceea ce priveste acest curs. (R.A. - Curs Inspector resurse umane)(4429)
Cursul de CAD este un curs cuprinzator si usor de inteles datorita d-lui profesor care a explicat in detaliu si pe intelesul tuturor. S-au facut multe aplicatii si prezentarea informatiilor a fost pe intelesul tuturor, detaliata si predata cu rabdare. (A.D. - Curs CAD)(4428)
cursul de CAD incepatori a fost foarte explicit, a atins toate punctele importante si predarea a fost foarte bine argumentata. (M.I. - Curs CAD)(4427)
sunt foarte multumita de contunutul acestui curs, consider ca au fost incluse toate informatiile necesare pentru incepatori. Partea practica a folosit in totalitate informatiile teoretice, iar modalitatea de predare a fost foarte buna. (A.L. - Curs CAD)(4426)
cursul de CAD este foarte interesant, cu aplicatii diverse. partea practica este interactiva cu sprijinul d-lui profesor. prezentarea, predarea, comunicarea foarte bune, au fost exemplificate diverse aspecte foarte interesante. (D.A. - Curs CAD)(4425)
cursul a fost complex, informatiile au fost expuse clar si concis, am beneficiat de suportul profesorului de cate ori am avut nevoie, s-a lucrat foarte mult practic si predarea fost execelenta. (D.I. - Curs Excel incepator)(4424)
cursul de excel este foarte util si interesant, a fost predat excelent si practica m-a ajutat foarte mult. Comunicarea cu dna profesoara a fost execelenta, dansa este o profesionista desavarsita. (I.U. - Curs Excel incepator)(4423)
Predarea a fost directa si foarte simpla astfel incat a fost foarte usor pentru un incepator sa inteleaga. (A.L. - Curs Excel incepator)(4422)
D-na profesoara cu care am facut cursul de contabilitate financiara este unul dintre cei mai buni lectori pe care am avut placerea sa ii cunosc. (L.A. - Curs Contabilitate financiara)(4421)
continutul a fost usor de inteles datorita explicatiilor primite. Partea practica m-a ajutat sa inteleg teoria. am simtit implicarea si pasiunea profesorului, dorinta de a evolua ajutandu-i pe ceilalti sa evolueze. (M.I. - Curs Inspector resurse umane)(4419)
cursul de resurse umane a fost foarte bine predat, pe intelesul tuturor. (F.L. - Curs Inspector resurse umane)(4418)
Cursul a fost foarte cuprinzator, au fost tratate toate problemele. Tot ce am invatat se aplica la locul de munca si s-au facut numeroase aplicatii pentru o mai buna intelegere. Totul a fost prezentat in cel mai mic detaliu astfel incat toate lumea sa inteleaga. (I.O. - Curs Inspector resurse umane)(4417)
Cursul de business este foarte interactiv, s-a pus mult accent pe conversatie, iar modalitatea de predare a fost foarte bune, am invatat multe lucruri noi. (L.A. - Curs engleza)(4416)
Cursul de engleza business este foarte interesant, mi-a placut modul de prezentare, calmul in explicarea temelor, interactiunea dintre cursanti. Recomand! (C.R. - Curs engleza)(4415)
Informatiile prezentate la curs sunt complexe, clare si orice problema este explicata. La fiecare sedinta am discutat, am citit, se fac traduceri. Sunt foarte multumita de rezultate. (V.I. - Curs engleza)(4414)
Cursul este bine structurat, s-au dat explicatii suficiente si s-au explicat toate neclaritatile. Profesoara a acordat detalii pentru toate nelamuririle. (A.L. - Curs engleza)(4413)
Cursul contine gramatica si cuvinte din doemnii diferite. Este un curs util, iar d-na profesoara preda foarte bine. (I.O. - Curs engleza)(4412)
Cursul a continut foarte multe informatii, exercitii, studii de caz, spete diferite din domeniul salarizarii, foarte bine documentate, explicate cu profesionalism. (V.I. - Curs Inspector salarii)(4410)
Curusl este foarte bine structurat tinand cont ca este un volum foarte mare de informatie/legislatie. (A.M. - Curs Inspector salarii)(4409)
cursul m-a ajutat foarte mult in activitatea pe care o desfasor, continand foarte multe informatii utile. Partea practica este foarte detaliata, si predarea a fost pe intelesul tuturor. (A.N. - Curs Inspector salarii)(4408)
Continutul cursului este complex si bine structurat. Notiunile au fost tratate detaliat, cu foarte multe aplicatii. Predarea a fost pe intelesul tuturor, am comunicat foarte bine cu profesorul, d-na fiind exceptionala, atat ca pregatire profesionala, cat si ca om. Mi-a placut foarte mult. (R.A. - Curs Inspector resurse umane)(4407)
Consider ca notiunile dobandite in cadrul acestui curs ma vor ajuta pe plan profesional sa ating obiectivele stabilite in cadrul societatii pentru care lucrez, din punct de vedere SSM. Informatiile transmise au fost de mare ajutor pentru ca am reusit sa identific mai repede situatiile de ordin SSM din firma in care imi desfasor activitatea. Predarea a fost clara, cu multe exemple pentru a intelege aspectele legate de curs. (M.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4406)
Comunicarea cu profesorul a fost foarte, foarte buna, iar modalitatea de prezentare foarte explicita. (G.E. - Curs Inspector resurse umane)(4405)
Continutul cursului este structurat, detaliind fiecare punct prin exemple concrete. Toate notiunile din programa cursului au fost detaliate, atat scris cat si prin exemplele de la ore. S-au facut exercitii practice privind elaborarea documentelor, informatiile fiind prezentate concret, detaliat. (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4404)
Continutul cursului este compact si cuprinzator. Partea teoretica a fost expusa excelent in exemplele practice, iar predarea si prezentarea au fost foarte expuse intr-un mod profesionist si foarte explicit. (D.R. - Curs PHP MySQL)(4403)
Partea practica a cursului a fost complexa si completa din punctul meu de vedere, o mare parte din informatiile acumulate au fost din exemplele date de dl. profesor. Felul in care au fost prezentate informatiile mi-au creat lejeritate in dobandirea cunostintelor legate de SSM. (C.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4402)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42