Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul a fost complet si la obiect. Consider ca toate notiunile au fost tratate detaliat iar in momentul in care au existat neclaritati acestea au fost lamurite. (D.C. - Curs Inspector salarii)(721)
Este un curs foarte util si foarte bine strucutrat. S-a insistat suficient asupra notiunilor care au necesitat o tratare mai detaliata. Aplicatiile practice au fost foarte bine aprofundate, modalitatea de predare a fost concisa, clara si foarte explicativa. (C.C. - Curs Inspector salarii)(720)
Cursul este foarte bine structurat si analizeaza destul de profund notiunile privind problematica salarizarii. Notiunile au fost explicate pe intelesul tuturor, indiferent de nivelul de pregatire/experienta in domeniul salarizarii, metodologia de predare a doamnei profesoare fiind foarte buna. (C.R. - Curs Inspector salarii)(719)
cursul a continut foarte multe informatii legate de salarizare si a acoperit aproape intreg domeniul. Toate notiunile au fost explicate detaliat, iar aplicatiile practice au fost explicate de cate ori a fost nevoie. (B.A. - Curs Inspector salarii)(718)
Continutul cursului este foarte bine structurat, prezentat si explicat.
Modalitatea de predare a informatiilor este eficienta si se invata pe exemple clare, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (A.R. - Curs Inspector salarii)(717)
Continutul cursului a fost foarte bun si adaptat special pentru modulul 1 (incepatori). Fiecare notiune din programa a fost tratat cat mai detaliat, iar aplicatiile au fost foarte bine explicate. Doamna profesoara este un profesor foarte bun, care comunica foarte bine cu cursantii. (N.E. - Curs engleza)(716)
Cursul a fost bine structurat, cu un aport crescut de informatii, modalitatea de predare fiind foarte buna. (C.S. - Curs Operare PC)(715)
Continutul cursului este OK. Am invatat multe lucruri noi si pot vorbi engleza bine. Toate lectiile au fost tratate ca atare si au fost explicate foarte bine, comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (I.D. - Curs engleza)(714)
Cursul contine foarte multe informatii foarte utile. S-a folosit o metoda de predare de nota 10. Se comunica cu usurinta cu doamna proferoara care are o conduita excelenta fiind un foarte bun pedagog. (S.M. - Curs Operare PC)(713)
Continutul cursului este foarte bine sistematizat, notiunile si aplicatiile fiind suficiente si foarte bine explicate. (N.M. - Curs Operare PC)(712)
Cursul este unul foarte bun, cu multe informatii. Aplicatiiole au fost foarte multe si au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare fiind foarte explicita am putut sa inteleg foarte bine, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (M.C. - Curs Operare PC)(711)
Continutul cursului este destul de coerent. Notiunile au fost prezentate in detaliu si pas cu pas. Modalitatea de predare a fost coerenta si foarte concisa, doamna profesoara fiind un exceptional pedagog. (T.E. - Curs Operare PC)(710)
Cursul este foarte bun. Aplicatiile practice destul de numeroase au fost foarte bine explicate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. Nu cred ca am mai intalnit asa profesor. Doamna profesoara este foarte buna in ceea ce face. (S.V. - Curs Operare PC)(709)
Cursul a fost complet si complex. Notiunile si aplicatiile au fost tratate detaliat iar informatiile au fost predate intr-un mod profesional de catre doamna profesoara care s-a dovedit a fi un bun pedagog. (D.O. - Curs Operare PC)(708)
Cursul este bine structurat, trateaza detaliat notiunile de operare PC si puncteaza esentialul pe aceasta specializare. Atat notiunile cat si aplicatiile practice au fost suficiente si explicate intr-o maniera deosebita de catre doamna profesoara. (G.G. - Curs Operare PC)(707)
Continutul cursului a fost foarte bun. Notiunile din programa de curs au fost destul de detaliate, iar aplicatiile practice foarte suficiente si explicate pe intelesul tuturor. Cu doamna profesoara s-a comunicat foarte bine, fiind un profesor excelent si cu foarte multa rabdare. (V.S. - Curs Operare PC)(706)
Un curs bine structurat. Am primit multa informatie utila peste nivelul cursului tiparit. Doamna profesoara este un excelent pedagog. FELICITARI DOAMNEI PROFESOARE! (T.R. - Curs Operare PC)(705)
Cursul are un continut destul de cuprinzator. Aplicatiile au fost bine explicate, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (G.A. - Curs Operare PC)(704)
Cursul este foarte bun, bine dozat si pe intelesul tuturor. Modalitatea de predare si implicarea doamnei profesoare a fost deosebita. Doamna profesoara este un exceptional pedagog. (D.I. - Curs Operare PC)(703)
Cursul a fost instructiv si foarte bine structurat. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate gratie doamnei profesoare care este un foarte bun pedagog. NOTA 10. (V.A. - Curs Operare PC)(702)
predarea cursului a fost mai in amanuntime decat manualul de curs. Modalitatea de predare a doamnei profesoare este exceptionala. (M.V. - Curs Operare PC)(701)
Continutul cursului mi s-a parut foarte interesant si foarte bine organizat. Informatiile au fost practice si eficiente si am putut comunica foarte usor cu domnul profesor. (T.A. - Curs Contabilitate primara)(700)
Continutul cursului foarte cuprinzator. Modalitatea de predare a domnului profesor ideala pentru a asimila informatiile. Comunicarea cu domnul profesor s-a realizat astfel incat toti cursantii sa poata interactiona in timpul cursurilor. (A.D. - Curs Contabilitate primara)(699)
Cursul este complex - sunt foarte multe lucruri interesante. Aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (P.C. - Curs Excel avansat)(698)
Cursul ofera informatiile necesare pentru a prelucra o baza de date. Modalitatea de predare folosita a fost interesanta. Domnisoara profesoara este o persoana comunicativa, incearca sa se faca inteleasa prin toate mijloacele. (Z.V. - Curs Excel avansat)(697)
Continutul cursului a acoperit cam tot ce trebuie sa stim in privinta utilizarii Excel - nivel avansat. Toate notiunile au fost tratate detaliat, iar modalitatea de predare a informatiilor a fost concreta si pe intelesul tuturor. (F.S. - Curs Excel avansat)(696)
Cursul foarte bine structurat. Gradul de detaliu a fost bine gandit. modalitatea de predare a informatiilor a domnisoarei profesoare a fost foarte buna, iar comunicarea cu dansa a fost excelenta. (E.V. - Curs Excel avansat)(695)
Continutul cursului este bogat in informatii si aplicatii practice. Toate notiunile au fost tratate suficient de detaliat. Domnisoara profesoara a explicat destul de bine si a ajutat fiecare cursant cu explicatii clare, modalitatea de predare fiind foarte buna, eficienta si interactiva. Domnisoara profesoara este bine pregatita si un bun pedagog.
Dorinta de perfectionare continua si seriozitatea si profesionalismul profesorilor de la Absolute School, m-au facut sa urmez mai multe cursuri la aceasta scoala. (R.M. - Curs Baze de date Access)(694)
Cursul este bine structurat. Notiunile au fost bine explicate si au fost reluate de fiecare data notiunile invatate anterior. Aplicatiile practice au fost numeroase, diverse si au fost intelese. Informatiile au fost bine predate in asa fel incat sa inteleaga fiecare cursant. modalitatea de predare e buna, placuta iar comunicarea cu domnisoara profesoara excelenta. (P.E. - Curs Baze de date Access)(693)
Continutul cursului a fost bine structurat. Predarea informatiilor s-a facut clar si interactiv. Comunicarea cu domnisoara profesoara a fost excelenta. (I.A. - Curs Baze de date Access)(692)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42