Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Modul de predare a fost eficient, comunicarea excelenta ! (A.C. - Curs Baze de date Access)(691)
Cursul trateaza in profunzime problemele intampinate concret in practica din companiile private, indicand modalitatile de abordare si de solutionare. nu cred sa mai existe atat de multe aspecte referitoare la resursele umane tratate intr-un singur curs. Consider ca toate notiunile au fost tratate suficient de detaliat. Am simtit foarte multa implicare din partea doamnei profesoare, se vede ca se doreste ca toti cursantii sa "plece" mai bogati din punct de vedere profesional la curs. (M.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(689)
Cursul este cuprinzator. Actualizeaza notiunile de legislatie pentru cei care au urmat cursuri de Inspector resurse umane si completeaza cunostintele de legislatie, introducand notiuni noi.
Studiile de caz prezentate de doamna profesoara, cat si cele de colegi au fost suficiente pentru a clarifica si a pune bazele notiunilor prezentate la curs. (V.T. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(688)
Continutul cursului foarte amplu. Se prezinta drept o continuare excelenta a cursului de Inspector resurse umane. Toate notiunile programate spre discutie au fost detaliate corespunzator, chiar s-au tratat notiuni suplimentare. Doamna profesoara este un pedagog desavarsit, foarte implicata in procesul de asimilare si intelegere a cursantilor. (S.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(687)
Continutul cursului complet si complex. Toate notiunile din programa au fost tratate foarte detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara si modalitatea de predare a informatiilor: FOARTE BUNA. (G.V. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(686)
Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele, foarte bine prezentat iar materia a fost foarte bine detaliata. Doamna profesoara are o metoda foarte clara si explicita, comunicarea cu dansa fiind foarte buna si interactiva. (C.I. - Curs Inspector resurse umane)(685)
Curs complet, notiunile sunt definite foarte clar fiind foarte interesante si folositoare, cu metoda de predare foarte clara si succinta. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna si orice intrebare a fost tratata cu importanta cuvenita si explicatiile necesare. (P.F. - Curs Inspector resurse umane)(684)
Continutul cursului este foarte detaliat, pe intelesul tuturor si afli multe notiuni noi. Toate notiunile cursului au fost tratate detaliat, iar aplicatiile practice au fost indeajuns de multe astfel incat sa fie percepute de fiecare cursant. Comunicarea cu doamna profesoara este libera, fiecare cursant isi spune parerea. (R.C. - Curs Inspector resurse umane)(683)
Continutul cursului este unul care prezinta si exemplifica foarte concis activitatile unui viitor inspector de resurse umane. Intr-adevar o materie se intelege si se indrageste in functie de profesor. Modalitatea de predare a doamnei profesoare o consider foarte eficienta.
Am optat pentru aceasta scoala datorita modului de prezentare clar (pe internet) a cunostintelor pe care le-am asimilat pe parcursul cursului si pentru motivul ca diploma este recunoscuta la nivel national. (A.A. - Curs Inspector resurse umane)(682)
Cursul a fost foarte detaliat, complet, sustinut de exemple si aplicatii practice elocvente. Modalitatea de predare a fost foarte coerenta sustinuta de exemple, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (Z.A. - Curs Inspector resurse umane)(681)
Curs dens cu o valoare practica deosebit de utila, permanent racordat la desele si multiplele modificari ale cadrului legislativ. Aplicatiile practice au fost foarte utile si datorita manierei de predare consider ca pot avea potenta sa fiu angajat in acest domeniu. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (T.A. - Curs Inspector resurse umane)(680)
Continutul cursului este mai mult decat complet. Contine toate informatiile, foarte multe aplicatii practice si foarte bine prezentate, necesare unui inspector resurse umane. Modul de predare este eficient, concis, informatia fiind bine structurata acoperind toate problemele. Doamna profesoara este foarte bine pregatita si are capacitatea de a instrui cursantii. (D.C. - Curs Inspector resurse umane)(679)
Cursul a fost bine structurat, aplicatiile practive fiind foarte bine explicate. Doamna profesoara a fost foarte comunicativa si a raspuns la obiect si foarte clar la intrebarile pe care le-am avut. Nu ma asteptam sa invat atatea lucruri in cadrul acestui curs. (D.D. - Curs Inspector resurse umane)(678)
Cursul este foarte interesant iar notiunile au fost foarte captivante. Notiunile au fost tratate detaliat si explicate foarte bine. Acum am dobandit cunostinte de contabilitate financiara si pot cu usurinta sa recunosc operatii contabile, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (T.O. - Curs Contabilitate financiara)(677)
Continutul cursului: foarte bine structurat. Aplicatiile prezentate au fost foarte bine explicate, continutul foarte bine detaliat. Modalitatea de predare foarte buna, mult diferita de modalitatea de predare cu care am fost obisnuita in facultate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, chiar excelenta. (C.I. - Curs Contabilitate financiara)(676)
Cursul este foarte bine structurat cu aplicabilitate in practica de 100%. Modalitatea de predare: excelenta. Toate informatiile au fost prezentate cu multa rabdare si pricepere, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (G.A. - Curs Contabilitate financiara)(675)
Este un curs bine structurat si cu multe aplicatii practice. Modalitatea de predare a informatiilor a fost foarte buna, excelenta chiar, pentru ca m-a facut sa inteleg tot ceea ce tine de contabilitatea financiara. Doamna profesoara este foarte comunicativa, sociabila, iar comunicarea cu dansa a fost peste asteptarile mele. (C.L. - Curs Contabilitate financiara)(674)
Cursul a avut un continut complex, pe intelesul meu. Toate notiunile au fost tratate in mod corespunzator. Modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara a fost de nota 10. (M.C. - Curs Contabilitate financiara)(673)
Continutul cursului este bun si toate notiunile au fost tratate suficient de bine pentru a fi intelese de fiecare cursant. Doamna profesoara are o foarte buna metoda didactica, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (H.C. - Curs Contabilitate financiara)(672)
Suportul de curs si informatiile oferite de doamna profesoara au fost complete si bine exemplificate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost una deschisa. De cate ori am avut nelamuriri, dansa ne-a oferit informatiile necesare. (P.R. - Curs Contabilitate financiara)(671)
Continutul cursului este foarte amanuntit. Aplicatiile practice au fost bine explicate, iar doamna profesoara este foarte deschisa si dispusa sa raspunda la orice intrebare. (N.M. - Curs Contabilitate financiara)(670)
Cursul a avut un continut complex, foarte bine structurat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si foarte buna.
Am ales aceasta scoala datorita unor recomandari foarte bune pe care le-am primit de la o prietena care a urmat mai multe cursuri la aceasta scoala. (I.A. - Curs Contabilitate financiara)(669)
Am invatat in acest scurt interval de timp ceea ce nu am reusit intr-un an la facultate la disciplina "Dreptul Muncii". Modalitatea de predare a doamnei profesoare este foarte buna, doamna profesoara avand calitatea de a se face ascultata si inteleasa. (F.C. - Curs Inspector resurse umane)(668)
Continutul cursului a fost foarte detaliat si pe intelesul tuturor, cu foarte multe exemplificari. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, iar comunicarea cu doamna profesopara foarte buna. (V.G. - Curs Inspector resurse umane)(667)
Este un curs complet. S-au acoperit toate punctele din programa in detaliu. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Doamna profesoara are o tehnica deosebita de predare iar comunicarea cu dansa a fost excelenta. (H.R. - Curs Inspector resurse umane)(666)
Este un curs bine explicat, aerisit, care cuprinde toate informatiile necesare desfasurarii unei activitati in domeniul resurselor umane. Apreciez comunicarea cu doamna profesoara ca fiind una deschisa. (F.N. - Curs Inspector resurse umane)(665)
Continutul cursului a fost complex si complet, asigurand notiuni si exemplificari practice concrete ce au dus la o buna intelegere si asimilare a tematicii. S-a insistat suficient pe fiecare subiect din programa, inclusiv discutii libere care au dus la retinerea notiunilor. Modalitatea de predare a informatiilor a fost extrem de clara, coerenta, in 2 cuvinte: bun pedagog - doamna profesoara. (Z.D. - Curs Inspector resurse umane)(664)
Acesta a fost un curs foarte placut, cu foarte multe aplicatii si discutii legate de continutul acestuia, care m-au ajutat sa retin mai usor informatiile si sa vin cu placere la curs.
Cred ca am avut norocul de o profesoara foarte buna care a stiut sa imbine utilul cu placutul si sa ne faca sa venim cu placere si sa ramanem cu foarte multe informatii chiar din sala de curs. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(663)
Continutul cursului este foarte bine structurat, util, cu un continut ridicat de exemple practice. Se pune o baza solida pentru viitorul reusit al unei persoane interesata de domeniul resurselor umane. Toate subiectele programei au fost abordate in detaliu. Doamna profesoara = UN FOARTE BUN PEDAGOG. (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(662)
Informatiile au fost prezentate intr-un mod foarte bine structurat, oferind posibilitatea de a retine cel putin 50% din volumul de cunostinte inca din clasa. Informatiile au fost predate astfel incat sa fie si pe intelesul celor care nu lucreaza indomeniu.
Doamna profesoara a fost mereu deschisa dialogului, dand ocazia tuturor de a pune intrebari in legatura cu orice nelamuriri legate de informatiile predate.
Seriozitatea cu care sunt tratate cursurile in aceasta institutie imi era deja cunoscuta, in urma absolvirii unui alt curs la aceasta scoala. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(661)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42