Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Mi s-a parut a fi un curs complet, in cadrul caruia am aflat foarte multe informatii noi. Din punctul meu de vedere, fiecare tema a fost tratata detaliat, la fiecare curs se reluau informatii din cursurile anterioare, fapt ce m-a ajutat pentru a fixa ceea ce mi s-a predat.
Aplicatiile practice prezentate au fost foarte bine explicate, am inteles modalitatile de calcul, fapt ce ma va ajuta cu siguranta pe viitor. Informatiile teoretice au fost insotite de exmple practice date de catre doamna profesoara si aceasta metoda o consider a fi cea mai adevarata. (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(660)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat si util. Consider ca toate notiunile au fost suficient detaliate. Aplicatiile practice au fost suficiente si explicate logic si riguros. Doamna profesoara are o maniera de a preda informatiile care favorizeaza buna intelegere, insotita de exemple practice. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(659)
Continutul cursuluifoarte bine structurat. Au fost tratate detaliat toate notiunile din programa de curs. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si foarte bine explicate. Excelenta activitatea desfasurata de doamna profesoara. Este un foarte bun pedagog. (C.L. - Curs Inspector resurse umane)(658)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat si accesibil. Tin sa precizez ca am primit un raspuns prompt si clar la fiecare intrebare adresata, neexinstand neclaritati cu privire la notiunile din programa de curs. Doamna profesoara s-a facut foarte usor inteleasa printr-un limbaj accesibil, cald si prin amabilitate, comunicarea cu dansa fiind deosebita. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(657)
Cursul a respectat programa anuntata. pentru o mai buna intelegere s-au dat exemple si s-au facut aplicatii practice, pe care le consider suficiente, ajutand ca materia sa fie inteleasa mai bine.
Ma bucur ca am ales aceasta scoala, alegerea dovedindu-se a fi fost excelenta. Notiunile pe care le-am dobandit au fost peste asteptarile mele. (B.L. - Curs Inspector resurse umane)(656)
Cursul a fost foarte bine structurat, pe intelesul tuturor, s-au atins toate punctele, doamna profesoara foarte bine pregatita, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (A.R. - Curs Inspector resurse umane)(655)
Cursul a fost bine structurat, au fost dezbatute toate capitolele si problemele care pot aparea. La curs au fost discutii deschise cursant-profesor, din care intelegi altfel continutul Codului muncii. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (G.M. - Curs Inspector resurse umane)(654)
Cursul a fost foarte bine parcurs, s-au atins probleme esentiale si s-au explicat foarte bine. Totul a fost tratat cu interes din partea cursantilor, iar doamna profesoara a fost foarte explicita si a tratat totul destul de detaliat. (I.N. - Curs Inspector resurse umane)(653)
Cursul a fost extrem de interesant, afland la fiecare lectie multe lucruri noi si a atins cat mai multe teme. fiecare notiune a avut alocata un timp necesar pentru a fi parcursa si inteleasa. Cursul a fost interactiv si captivant, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (I.V. - Curs Inspector resurse umane)(652)
Continutul cursului consider ca a atins toate notiunile pe care ar trebui sa le stie o persoana ce ocupa postul de Inspector Resurse Umane. Informatiile predate au fost redate cu exemplele de rigoare astfel incat au putut fi retinute inca de la curs. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, realizata intr-un mod interactiv. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(651)
Este un curs vast si foarte interesant. Cu siguranta este si extrem de util. Este un inceput bun pentru aprofundarea domeniului Resurse Umane, de care sunt interesata.
A fost un curs interactiv si tocmai pentru ca in cea mai mare masura, informatia s-a retinut din clasa, denota o modalitate de predare eficienta. modalitatea de predare a doamnei profesoare s-a facut la un nivel profesionist. (P.M. - Curs Inspector resurse umane)(650)
Este un curs in care te poti initia in domeniul resurselor umane. prin consistenta informatiilor sale, acest curs este interesant si totodata foarte folositor. Toate aplicatiile practice au fost suficiente tocmai datorita faptului ca acestea au fost extrem de bine explicate.
Comunicarea dintre cursanti si doamna profesoara a fost una excelenta, ceea ce a facut ca asimilarea informatiilor sa fie mult mai rapida. (N.L. - Curs Inspector resurse umane)(649)
Cursul este unul structurat foarte bine, care a reusit sa atinga obiectivele propuse prin deprinderea competentelor si acumularea cunostintelor de catre cursanti. Consider ca toate notiunile au fost tratate in acelasi grad de detaliere si foarte bine fixate.
Cursul a fost peste asteptarile mele deoarece m-a surprins seriozitatea cu care a fost tratata informatia si transmiterea ei. (C.S. - Curs Inspector resurse umane)(648)
Cursul este foarte cuprinzator. Notiunile au fost tratate suficient de detaliat, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate.
Modalitatea de predare este una interactiva, cu explicatii detaliate acolo unde este cazul, ducand la captarea atentiei cursantilor.
Apreciez foarte mult apropierea care s-a creat intre doamna profesoara si cursanti, o atmosfera relaxata are un succes mai mare in asimilarea unor informatii noi. referitor la activitatea doamnei profesoare am doar cuvinte de apreciere. (E.A. - Curs Inspector resurse umane)(647)
Continutul cursului este foarte detaliat. Modalitatea de predare a doamnei profesoare m-a facut sa incerc sa gasesc singura raspunsurile la intrebari, modalitatea fiind foarte antrenanta.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, atmosfera relaxanta ce a inlesnit apropierea dintre profesor si cursanti. (N.C. - Curs Inspector resurse umane)(646)
Cursul este foarte bine structurat, cu aplicatii reprezentative. Informatiile primite la curs s-au dovedit ilustrative si relevant selectate pentru legislatie si proceduri. Modalitatea de predare a informatiilor a fost una profesionalista. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta, raspunsurile si explicatiile solicitate au fost prompte si clare, iar mediul de lucru interactiv. (D.A. - Curs Inspector resurse umane)(645)
Continutul cursului a fost cuprinzator reusind astfel sa ne fie prezentate toate elementele aferente partii de salarizare. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si bine explicate. (D.D. - Curs Inspector salarii)(644)
Un curs care a prezentat principalele elemente ale acestei activitati si situatii practice intalnite. Cursul a fost peste asteptarile mele, modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (P.M. - Curs Inspector salarii)(643)
Cursul cuprinde toate informatiile necesare pentru a avea o baza de cunostinte in salarizare. Aplicatiile au fost foarte eficiente si foarte bine explicate. (I.A. - Curs Inspector salarii)(642)
Un curs cu o structura si un continut foarte bune. Toate notiunile au fost foarte detaliat explicate, comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (V.A. - Curs Inspector salarii)(641)
Cursul a fost bine strucutrat, cu multe aplicatii. Modalitatea de predare a fost foarte accesibila, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost mai mult decat buna. (D.M. - Curs Inspector salarii)(640)
Continutul cursului a fost bogat si structurat corespunzator. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente, iar modalitatea de predare a informatiilor a fost OK prin faptul ca a activizat in permanenta cursantii. (M.F. - Curs Inspector salarii)(639)
Informatiile primite au fost structurate succint, pe intelesul tuturor si au cuprins toate elementele esentiale din salarizare. De asemenea informatiile primite la cursul de Inspector salarii au fost predate pe baza de exemple concrete, ceea ce e de foarte mare ajutor.
Am ales aceasta scoala deoarece a fost singurul loc unde am gasit un curs doar axat pe salarizare. (T.C. - Curs Inspector salarii)(638)
Continutul cursului se pliaza dupa normele si legile in vigoare. Aplicatiile practice au acoperit suficient, cat sa le inteleaga cursantul, legislatia salariilor. Modalitatea de predare a informatiilor a fost ritmata, cu explicatiile de rigoare, punand accent pe ceea ce se foloseste in domeniul salarizarii. Comunicarea cu doamna profesoara a fost buna, relaxanta si destinsa. (M.D. - Curs Inspector salarii)(637)
Consider ca acest curs a acoperit o mare parte din legislatia de salarizare si modul de calcul al salariilor. Aplicatiile practice mi-au fost de ajutor pentru a-mi putea fixa cunostintele dobandite. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (C.L. - Curs Inspector salarii)(636)
Cursul este bogat in informatii, bine structurat si actualizat la zi, acopera tematica acestui domeniu si a coincis asteptarilor mele.
Aplicatiile practice au fost suficiente si bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, informatiile fiind clare, la obiect, au fost lamurite notiunile, insistandu-se pe ceea ce era mai complex.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, atmosfera de curs placuta.
Am ales aceasta scoala deoarece este singura scoala unde poti urma cursul de Inspector salarii care este acreditat si totodata datorita seriozitatii si profesionalismului lectorilor care tin cursuri la Absolute School. (P.E. - Curs Inspector salarii)(635)
Cursul de Inspector salarii mi se pare complet, complex si foarte practic. Consider ca notiunile mai dificile au fost tratate cu seriozitate mai mare si ma declar multumita. modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara au fost exceptionale. (T.F. - Curs Inspector salarii)(634)
Cursul a fost realist si la obiect. Modalitatea de predare a informatiilor a fost excelenta, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost de asemenea excelenta. (S.C. - Curs Inspector salarii)(633)
Cursul este foarte bine strucutrat cu teorie si aplicatii practice. Aplicatiile au fost suficiente si foarte bine explicate, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (R.R. - Curs Inspector salarii)(632)
Cursul a fost foarte detaliat si s-a facut referinta la legislatia in vigoare. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate iar doamna profesoara a dat dovada de multa rabdare cu fiecare cursant in parte. Am ales aceasta scoala deoarece cursurile sunt acreditate si am urmat si alte cursuri aici decare sunt foarte multumita, mai ales de pregatirea profesorilor si modul de predare a cursurilor. (N.A. - Curs Inspector salarii)(631)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42