Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Recomand acest curs tuturor celor care doresc sa aiba o cariera in domeniul resurselor umane. Este un inceput potrivit care incurajeaza si ofera pe langa cunostinte si multa incredere in propria persoana in ceea ce priveste profesarea in acest domeniu. Cursul este bine gandit, foarte frumos prezentat, util. Eu m-am bucurat foarte mult sa vin la cursuri datorita profesionalismului dar si datorita atmosferei prietenoase care s-a creat pe parcursul intalnirilor noastre. (A.V. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(629)
Cel mai bun curs la care am participat,cu o doamna profesoara de exceptie.Tin sa o felicit pe aceasta cale.Materia este foarte bine structurata,oricine parcurge acest curs va deveni un expert in materie de PC-uri.
Recomand acest curs tuturor.Inca o data,felicitari doamnei profesoare!Cu respect,Claudiu (N.M. - Curs Operare PC)(628)
UN CURS FOARTE BUN. FELICITARI DNEI PROFESOARE FOARTE BINE PREGATITA CU REALE ABILITATI PENTRU A PREDA SI LA CURENT CU TOT CE ESTE NOU IN DOMENIU (E.I. - Curs Inspector resurse umane)(624)
Cursul este complex, iar exemplele au ajutat foarte mult in intelegerea cursului. Modalitatea de predare a domnului profesor a fost foarte buna, iar informatiile primite: teorie si practica (exemple, completare fise) m-au ajutat sa inteleg mai bine partea teoretica. (C.R. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(623)
Cursul are un continut destul de complex, dar structurat de asa natura incat informatiile sa poata fi insusite usor. S-au dat explicatii foarte detaliate despre capitolele pe care le-am parcurs.
Cursul a fost peste asteptarile mele. (T.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(622)
Continutul cursului a fost unul bogat in informatii si sustinut prin exemple. Aplicatiile practice prezentate au fost bine venite pentru a intelege cat mai bine care sunt sarcinile noastre pe viitor. Comunicarea cu domnul profesor a fost deschis[, libera si antrenanta la discutii pe baza tematicii de curs. (N.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(621)
Absolute School este o scoala acreditata si care ofera aceste cursuri de o perioada indelungata de timp. Mi-a inspirat foarte multa incredere tinand cont ca inainte de acest curs am absolvit foarte bine si cursul de Contabilitate primara si cel de Inspector Salarii. (N.A. - Curs Contabilitate financiara)(620)
Cursul contine suficient de multa informatie pentru incepatori si foarte bun pentru cei initiati. Comunicarea cu doamna profesoara a fost buna. (S.D. - Curs Contabilitate financiara)(619)
Continutul cursului a fost complex. Consider ca absolut toate notiunile au fost detaliate suficient. Doamna profesoara este un om deosebit, care pune mult suflet in ceea ce face. Am urmat si cursul de contabilitate primara si din dorinta de aprofundare am optat si pentru cursul de contabilitate financiara. (R.D. - Curs Contabilitate financiara)(618)
Cursul a fost cuprinzator pentru acest nivel. Modalitatea de predare a fost bine argumentata, cu exemple multiple, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (C.A. - Curs Contabilitate financiara)(617)
Cursul cuprinde informatiile de care aveam nevoie pentru a profesa. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, avand in vedere faptul ca la orice subiect neinteles am avut ocazia sa pot intreba. (A.O. - Curs Contabilitate financiara)(616)
Am ales acest curs datorita seriozitatii si profesionalismului si pentru a-mi aprofunda cunostintele de contabilitate imbinand teoria cu practica. (S.H. - Curs Contabilitate financiara)(615)
Acest curs l-am urmat la solicitarea companiei pentru care lucrez. Alegerea a fost a mea si a contat distanta fata de adresa de domiciliu, programa cursului prezentata pe internet si parerile cursantilor de pe forum. (M.D. - Curs Contabilitate financiara)(614)
Cursul este foarte condensat si foarte bine structurat. Pe parcursul cursului sunt trecute in evidenta toate notiunile legate de contabilitate. Am mai urmat doua cursuri si am fost foarte multumita (A.P. - Curs Contabilitate financiara)(613)
Continutul cursului este bogat, foarte bine structurat si usor de parcurs. Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele. (M.A. - Curs Contabilitate financiara)(612)
Continutul acestui curs a fost amplu si complex. Notiunile au fost tratate corespunzator. Predarea a fost excelenta, doamna profesoara avand calitati pedagogice foarte bune. (C.M. - Curs Contabilitate financiara)(611)
Cred ca este un curs foarte bun si la nivelul asteptarilor mele.
Aici am urmat si cursul de contabilitate primara. (M.V. - Curs Contabilitate financiara)(610)
Cursul a fost destul de consistent si sunt multumit de ceea ce am invatat. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost excelenta. (P.T. - Curs Contabilitate financiara)(609)
Cursul a fost foarte bine realizat, iar doamna profesoara si-a dat interesul la maxim in orele desfasurate, atat teoretice cat si practice.
Sunt foarte multumita de Absolute School si mai am de gand sa revin la dvs. pentru a urma si alte cursuri. (D.L. - Curs Contabilitate financiara)(608)
Cursul a fost bun si util. Notiunile din programa de curs sunt tratate in mod detaliat. Doamna profesoara este un bun pedagog, dispusa sa explice si sa revina asupra notiunilor mai dificile pentru a le lamuri. (S.A. - Curs Contabilitate financiara)(607)
Cursul a fost bine prezentat, la obiect, tinand cont de aplicabilitatea practica. Modalitatea de predare si comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (T.M. - Curs Contabilitate financiara)(606)
Cursul este destul de explicit si pe intelesul tuturor. Doamna profesoara a prezentat foarte clar aplicatiile in cadrul cursului, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (L.A. - Curs Contabilitate financiara)(605)
Continutul cursului este foarte bogat in informatii. Aplicatiile prezentate au fost foarte bine explicate, iar continutul foarte bine detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (C.I. - Curs Contabilitate financiara)(604)
Cursul este foarte bine structurat si cu aplicabilitate in practica de 100%. Toate informatiile au fost prezentate cu multa rabdare si pricepere. (G.A. - Curs Contabilitate financiara)(603)
Cursul este practic, ceea ce este un lucru foarte bun; materia este bine structurata de doamna profesoara si s-au inteles toate subiectele abordate. Doamna profesoara este un bun pedagog si o persoana calda, rabdatoare, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. merita toate laudele. (N.G. - Curs Contabilitate financiara)(602)
Cursul a fost bine structurat si cu multe aplicatii. Doamna profesoara este foarte comunicativa, sociabila, iar comunicarea cu dansa a fost peste asteptarile mele.
Am ales aceasta scoala deoarece aceasta scoala este foarte buna cu lectori profesionisti unde se pune accent foarte mare pe aplicatii. (C.L. - Curs Contabilitate financiara)(601)
Cursul a avut un continut complex si a fost bine structurat. Predarea informatiilor a fost foarte explicita, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna (Totul la superlativ!). (P.E. - Curs Contabilitate financiara)(600)
Continutul cursului este bun, iar toate notiunile au fost tratate suficient de bine pentru a fi intelese de fiecare cursant. (H.C. - Curs Contabilitate financiara)(599)
Suportul de curs si informatiile oferite de doamna profesoara au fost complete si bine exemplificate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte deschisa. (P.R. - Curs Contabilitate financiara)(598)
Cursul este foarte amanuntit. Aplicatiile practice au fost bine explicate, doamna profesoara fiind deschisa si dispusa sa raspunda la orice intrebare. (N.M. - Curs Contabilitate financiara)(597)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42